Schoolfoto

Onlangs is uw kind op de foto gezet. De resultaten hiervan kunt u nu bekijken door onderaan deze pagina in te loggen met het wachtwoord wat u via school heeft ontvangen. Via de bestelmodus kunt u foto’s bestellen.

Uw bestelling wordt afgehandeld via het bedrijf Oypo. Mocht u tijdens het bestelproces of na het plaatsen van een bestelling vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Oypo via support@oypo.nl

Let op! Foto’s blijven online en zijn te bestellen t/m de datum die op de inlogkaart staat.

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van foto’s. De overige prijzen kunt u vinden nadat u bent ingelogd.

Foto’s
13x19cm € 7,50
15x22cm € 9,50
20x30cm € 12,50
30x45cm € 24,50

Combivellen
2x 6x9cm + 8 pasfoto’s
16 pasfoto’s
Alle combivellen € 7,50 per stuk.

Een liggende foto blijft een liggende foto, ook wanneer deze in pasfotoformaat wordt besteld. Aan de uitsnede van de foto’s verandert niets.

Voordeelset met groepsfoto (te bestellen voor de datum die op de kaart vermeld staat)

Let op! Een combi-set bestaat uit 1 portret foto welke geleverd wordt in diverse formaten. Het is dus geen combinatie van verschillende foto’s. En daarbij de groepsfoto.

Deze set bestaat uit:
Een foto van 13x19cm
Een combivel met 2x 6x9cm + 8 pasfoto’s
Groepsfoto in 13x19cm

Digitale bestanden

Het is mogelijk om het digitale bestand in hoge resolutie van een foto af te nemen. De kosten hiervoor bedragen € 17,50 per foto. U ontvangt deze dan in kleur en zwart/wit. Heeft u hier interesse in, dan kunt u dit bestellen via email info@karenfotografeert.nl. Ook afwijkende maten of canvassen kunt u via email bestellen.