Fotoshoot

Op locatie of in de studio

Een fotoshoot kan op locatie of in mijn studio in Ederveen. In de studio is het mogelijk om groepen tot ongeveer 20 personen te fotograferen. Grotere groepen zijn wel mogelijk, alleen worden er dan van meerdere foto’s samengevoegd tot één foto.

De studio bevindt zich in de kelder en er is geen lift aanwezig. Is het voor jou niet mogelijk om via de trap in de studio te komen, dan kunnen we kijken of het mogelijk is om foto’s op locatie te maken, maar het is dan helaas niet mogelijk om studiofoto’s te maken bij mij.

Op locatie krijg je vaak spontanere foto’s dan in de studio, omdat je meer bewegingsvrijheid hebt.
Op locatie kan zijn in bijvoorbeeld een natuurgebied, maar kan ook gewoon bij je thuis.
Mocht het nu slecht weer zijn op de dag dat de fotoshoot gepland staat, dan is het mogelijk om de foto’s in de studio te maken of om de afspraak te verzetten.

Een fotoshoot in de studio of op locatie duurt 45-60 minuten. Er worden dan verschillende foto’s van verschillende samenstellingen gemaakt. In de week na de shoot ontvang je een link naar de foto’s en kan je thuis beslissen welke foto’s u af wilt nemen.

Als je een afspraak maakt, dan ontvang je hiervan een bevestiging per mail.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen, neem dan contact met me op.

Reviews

Our average customer rating is 4.8 / 5
5/5
We hebben met Karen een mooie familie shoot gemaakt, ondanks het slechte weer kwam ze met goede ideeën. Prachtig resultaat waar we nog jaren van zullen genieten. Prettig in het overleg en flexibel.
Sonja den Dikken
5/5
We hebben meerdere fotoshoots bij Karen gedaan, en dit altijd tot volle tevredenheid! En behalve dat ze goed kan fotograferen, is ze ook een hele leuke spontane vrouw en super goed met de kinderen.
Wilco van Manen