Kerstminishoots

Deze kerst minishoot is met een mooie sfeervolle winterse achtergrond en net zoals vorig jaar ook tegen een strakkere achtergrond.

Er zijn verschillende tijdsloten beschikbaar op 22 en 23 november 2024. Als alle tijdsloten bezet zijn, dan kan het zijn dat er nog nieuwe tijden bij komen. 
Komen de tijden allemaal niet uit, neem dan even contact met me op.

De shoot duurt ongeveer 15 minuten. Tussen iedere shoot zit niet veel tijd, dus het is heel fijn als je op tijd bent, want er is niet veel ruimte voor uitloop.

De reservering geldt per gezin. Wil je graag dat je kinderen ook met kinderen van een ander gezin op de foto gaan, reserveer dan een extra tijdslot. Er passen ongeveer 4 kinderen op de foto, maar meer kinderen binnen een gezin kan na overleg wel. Wil je dit dan bij opmerking zetten?

Wil je als volwassenen ook op de foto, dan kan dit wel, maar wel graag van te voren vermelden, dan kunnen we zorgen dat de set hier voor ingericht is.

Kledingtip: Vooral kleding waar je kind zich goed in voelt. Het is een winterse achtergrond, dus het is mooier om ook winterse kleding aan te doen. Een leuke kersttrui kan natuurlijk ook. Maar maak het niet te druk met allerlei verschillende felle kleuren.

Er is geen tijd voor kledingwissel, dus het is fijn als de kinderen al aan hebben waar ze mee op de foto moeten.

Het is mogelijk om gratis voor de deur te parkeren, hier is altijd voldoende plek. Kom niet veel te vroeg, dit in verband met de korte tijd tussen de shoots.

Een reservering is pas definitief als je hier een bevestiging van ontvangen hebt.

Als je vragen hebt dan kan je me altijd bellen, appen of mailen.

Reserveren kan hier onder. En ook de verschillende pakketten kan je hieronder vinden. Het is mogelijk om na de shoot het pakket te kiezen.