Kerst minishoot

Deze kerst minishoot is met een mooie sfeervolle winterse achtergrond. Het decor wordt gemaakt in samenwerking met Tiemke van Puur Natuur Bloemen, het kan dus niet anders dan dat het heel mooi wordt.

Er zijn verschillende tijdsloten beschikbaar op 3 en 4 november 2023.

De shoot duurt ongeveer 15 minuten. Tussen iedere shoot zit niet veel tijd, dus het is heel fijn als je op tijd bent, want er is niet veel ruimte voor uitloop.

De reservering geldt per gezin. Wil je graag dat je kinderen ook met kinderen van een ander gezin op de foto gaan, reserveer dan een extra tijdslot. Er passen ongeveer 4 kinderen op de foto, maar meer kinderen binnen een gezin kan na overleg wel. Wil je dit dan bij opmerking zetten?

Wil je als volwassenen ook op de foto, dan kan dit wel, maar wel graag van te voren vermelden, dan kunnen we zorgen dat de set hier voor ingericht is.

Kledingtip: Vooral kleding waar je kind zich goed in voelt. En het is een winterse achtergrond, dus het is mooier om ook winterse kleding aan te doen. Een leuke kersttrui kan natuurlijk ook. Maar maak het niet te druk met allerlei verschillende felle kleuren.
Er is geen tijd voor kledingwissel, dus het is fijn als de kinderen al aan hebben waar ze mee op de foto moeten.

Het is mogelijk om gratis voor de deur te parkeren, hier is altijd voldoende plek. Kom niet veel te vroeg, dit in verband met de korte tijd tussen de shoots.

Reserveren kan hier onder. Als je vragen hebt dan kan je me altijd bellen, appen of mailen.