Wie ik ben

Ik ben Karen Borren. Ik woon al 17 jaar in Ederveen, waar de fotostudio bij huis is.
Ik woon samen met Elian en mijn 4 kinderen en in de weekenden zijn we compleet als zijn 2 kinderen er ook zijn.

In 2009 ben ik begonnen op de fotovakschool in Apeldoorn en heb ik de basis en vakopleiding afgerond. Sinds 2010 werk ik als fotografe.

Fotograferen is iets wat ik altijd al graag deed en ook al is het nu werk, ik doe het altijd met veel plezier, het voelt zeker niet als werken.

Ik leer jou graag kennen voor ik je fotografeer en daarom zal ik eerst iets meer over mezelf vertellen.
In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden of gewoon een lekker dagje niks thuis. Waar ik eerder ontzettend last van heimwee had, hou ik nu heel erg van nachtjes weg gaan of steden ontdekken. In de zomer zijn wij eigenlijk standaard in het zonovergoten Zeeland te vinden :), dat voelt iedere zomer weer een beetje als thuis komen.
Omdat ik alleen werk, heb ik jammergenoeg geen directe collega’s. Maar inmiddels heb ik contact met andere fotografen waarmee ik (veel te) veel app en zo af en toe eens af spreek, zodat er ook eens foto’s van mij gemaakt worden. Onderstaande foto is gemaakt door Marije Hooijer.

Ik vind het zelf spannend om op te foto te gaan, dus ik snap het als geen ander als je het spannend vindt om op de foto te gaan, dus we gaan er alles aan doen dat je je vooral op je gemak voelt. Ook heb ik zelf kinderen, dus ik snap als geen ander dat die soms niet te sturen zijn, daarom wil ik er vooral een leuke shoot van maken waar ze een leuke herinnering aan over houden.

Wil je meer weten of eens kennismaken, neem dan contact op voor een afspraak en dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.