Fotoshoot in de studio of op locatie

Een fotoshoot kan op locatie of in mijn studio in Ederveen. In de studio is het mogelijk om groepen tot ongeveer 20 personen te fotograferen. Grotere groepen zijn wel mogelijk, alleen worden er dan van meerdere foto’s samengevoegd tot één foto.

De studio bevindt zich in de kelder en er is geen lift aanwezig. Is het voor u niet mogelijk om via de trap in de studio te komen, dan kunnen we kijken of het mogelijk is om foto’s op locatie te maken, maar het is helaas niet mogelijk om studiofoto’s te maken bij mij.

Op locatie krijg je vaak spontanere foto’s dan in de studio, omdat je meer bewegingsvrijheid hebt.
Op locatie kan zijn in bijvoorbeeld een natuurgebied, maar kan ook gewoon bij u thuis.
Mocht het nu slecht weer zijn op de dag dat de fotoshoot gepland staat, dan is het mogelijk om de foto’s in de studio te maken of om de afspraak te verzetten.

Een fotoshoot in de studio of op locatie duurt 30-45 minuten. Er worden dan verschillende foto’s van verschillende samenstellingen gemaakt. In de week na de shoot ontvangt u een link naar de foto’s en kunt u thuis beslissen welke foto’s u af wilt nemen.

De kosten zijn €75,- voor het maken van de foto’s, u ontvangt dan een link naar de foto’s waaruit u een selectie kunt maken. De kosten voor de bestelling komen er bij. 1 digitaal bestand kost €15,-, wilt u alle foto’s van de shoot digitaal, dan kost dit €195,-. Het is van te voren niet precies aan te geven hoeveel foto’s dit zijn. U kiest pas na het zien van de foto’s.

Als u een afspraak maakt, dan ontvangt u hiervan een bevestiging.

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen, neem dan contact met me op.

Klik hier om wat voorbeelden te bekijken.