Wie ik ben

Ik ben Karen Borren.
Met mijn 4 kinderen woon ik in Ederveen, waar de fotostudio bij huis is.
In 2009 ben ik begonnen op de fotovakschool in Apeldoorn en heb ik de basis en vakopleiding afgerond. Sinds 2010 werk ik als fotografe.

Fotograferen is iets wat ik altijd al graag deed en ook al is het nu werk, ik doe het altijd met veel plezier, het voelt zeker niet als werken.

Ik leer u graag kennen en daarom zal ik iets meer over mezelf vertellen.
In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden of gewoon een lekker dagje niks met de kinderen. Ik hou er niet van om op vakantie te gaan, wat volgens mij vrij uniek is, maar vind het wel heerlijk om vakantie te vieren :).
Omdat ik alleen werk, heb ik geen directe collega’s. Maar inmiddels heb ik contact met andere fotografen waarmee ik (veel te) veel app en zo af en toe eens af spreek, zodat er ook eens foto’s van mij gemaakt worden. Onderstaande foto is gemaakt door Marije Hooijer.
Ik hou er zelf niet zo van om op de foto te gaan, dit was vroeger al zo en daarom was ik altijd degene die de foto’s maakte. Ik begrijp dus als geen ander als u het spannend vindt om op de foto te gaan.

Wilt u meer weten of eens kennismaken, neem dan contact op voor een afspraak en dan bespreken we wat ik voor u kan betekenen.